11 dic 2006, 16:43

като лятно небе 

  Poesía
714 0 14
Като лятно небе,  със звезди,
са по твоето тяло бемките.
Аз броя със устни, 
поотделно всяка една...със целувки.
Преброявам, обърквам се, и отново...
неизброими са, като звездите в небето.
Но са много красиви, защото са твои.
По гърбът, по гърдите, и до шията стигам.
Със затворени  очи  устните ти попивам,
вместо броя им, казвам: - Обичам те!
Звездите ми се усмихват...с очите ти.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??