26 jun 2012, 9:52

Като малка пеперуда 

  Poesía » De amor
656 0 2

Като малка пеперуда

 

Като малка пеперуда

във пролетната синева

реших да полетя към слънцето,

към неговата светлина.

 

Влюбена във чудната му сила,

устремена все напред,

в огъня му

неусетно изгорях.

 

И без да мога да го стигна,

върнах се обратно

с опърлени крилца,

разбрала, че боли

от много топлина.

© Даниела Петракиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??