26 ago 2009, 0:37

Като молитва... 

  Poesía
569 0 9

                                                                                    ... сламени крила...

 

да помълчим…

 

изтекла е реката

по стъпките ù

трудно

брод

ще съградим…

 

окапали са

мисли

в старо

         злато

 

сега сме тук…

да поседим…

 

като молитва

да сплетем

ръцете

 

не е усмивка

стеклата се

тишина

 

седни до мен

вземи ми ги

и двете…

 

преди

да изтечеш

в съня…

 

 ...

да помълчим…

 

красиво е небето

през облаците

нощем

стеле

синева

 

и дълъг

е денят

на връщане

 

когато е на прага есента

 

а думите

преливат

по очите…

 

текат към теб

по сламени

крила…

 

и в залеза

пресипнало

небето

 

посипва ни

с преляла

тишина…

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??