21 feb 2017, 11:14

Като на 17 

  Poesía » Civil
628 2 0

Набор 00 завладява града,

тази нощ ще се нарушават правила.

Ние сме от новото поколение,

да се подчиняваме нямаме намерение.

 

Красиви, луди и малко критични,

за някой може да сме антипатични.

На нас не ни пука за вашето мнение,

важно е само доброто настроение.

 

Малко остава до нашето пълнолетие,

пожелаваме си щур живот и дълголетие.

Купони безпаметни, танци до зори,

младежка квъв във вените гори.

 

© Donika Jelkova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??