21.02.2017 г., 11:14 ч.

Като на 17 

  Поезия » Гражданска
624 2 0

Набор 00 завладява града,

тази нощ ще се нарушават правила.

Ние сме от новото поколение,

да се подчиняваме нямаме намерение.

 

Красиви, луди и малко критични,

за някой може да сме антипатични.

На нас не ни пука за вашето мнение,

важно е само доброто настроение.

 

Малко остава до нашето пълнолетие,

пожелаваме си щур живот и дълголетие.

Купони безпаметни, танци до зори,

младежка квъв във вените гори.

 

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??