Като непотребна дреха
свличат се желания на пода.
Сякаш в отшумяло ехо
споменно заглъхва в мен животът...
Знам - един ден ще се скъса
броеницата на мойто време.
И че рано или късно
ще поискам пак да те намеря...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
всяко време забрави.
В полета на пойни птици
любовта си намери.