4 июл. 2008 г., 12:51

Като непотребна дреха... 

  Поэзия » Другая
890 0 23

Като непотребна дреха

свличат се желания на пода.

Сякаш в отшумяло ехо

споменно заглъхва в мен животът...

 

Знам - един ден ще се скъса

броеницата на мойто време.

И че рано или късно

ще поискам пак да те намеря...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??