Jul 4, 2008, 12:51 PM

Като непотребна дреха... 

  Poetry » Other
891 0 23

Като непотребна дреха

свличат се желания на пода.

Сякаш в отшумяло ехо

споменно заглъхва в мен животът...

 

Знам - един ден ще се скъса

броеницата на мойто време.

И че рано или късно

ще поискам пак да те намеря...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??