22 ene 2008, 18:27

Като първия път 

  Poesía » De amor
650 1 7

Целуни ме горещо!!!

КАТО ПЪРВИЯ ПЪТ!

Превърни ме

в огромна Надежда!

Заведи ме,

където

диви мисли растат,

без тревоги

и

болки

от нещо...

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??