Jan 22, 2008, 6:27 PM

Като първия път 

  Poetry » Love
607 1 7

Целуни ме горещо!!!

КАТО ПЪРВИЯ ПЪТ!

Превърни ме

в огромна Надежда!

Заведи ме,

където

диви мисли растат,

без тревоги

и

болки

от нещо...

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??