9 nov 2004, 14:51

Като стихотворение за вълка 

  Poesía
1838 0 1

                                                   ...  "Поезията,казват,била за да прави живота ни по-красив.Може и така да е,но аз не я разбирам като нещо абстрактирано от живота...\'\'

                                                                                           коментар на Лили




Клоунът е вълк


Обаче нищо не се случи.
Кучето се превърна във вълк в полунощ.
След малко ще се върна при вас!
Ето ме,
бягам към къщата,тичам към топлината,
искам си вечерята!
Но всичко това беше преди...
Човекът ми се превърна в клоун,
клоунът се разплака.
Затова го сритах в топките!
За да избяга!
Глупавият шут в светофарен ден,
проси усмивки от сиви минувачи.
Няма дом,
но бездомниците го смятат за аристократ.
Мразят го!
Бият го!
Кучето препуска към природата си.
Кучето се превърна във вълк в полунощ.
Обмисля отмъщението си.
Иска вечерята си,
топлината и ласките си.
Вълк в клоунски дрехи,съблича всичкото си.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Всяка вечер виа към луната!
    От мъка,от скука,от обич..
    Ръмжа оскотелите идиоти непрекъснато.
    Но това не ме прави по малко човек!!!
    Това което пишеш е много близко до мен.Харесва ми!!!
Propuestas
: ??:??