13 may 2010, 22:43

Като сън... 

  Poesía
590 0 11


С поглед вземам

твоята ръка,

преди да я погаля

с уморени длани.

В очите блясва

мъничка сълза.

Пътища изминати...

Пътеките мечтани!

Там слънцето

в зениците наднича

и смях лудува

по зелените поляни...

Не! Изобщо не сънувам...

Ти пак си същото

момиче!

 

Б.Калинов 13.05.2010г.

Пловдив

http://www.playcast.ru/view/1226886/44437f9833165716a91dea8314dfbdb01cea6389pl

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??