13 abr 2017, 23:55  

Като в душата на дете, обичащо наистина 

  Poesía » Filosófica
871 3 1

 

Ако се освободят водите в ума ми?

Ако отключа входа към душата?

И успея да чуя само песента

на вълните, които за усмивки пеят?

 

Ако успея да спра да се разсейвам

от живота със лъжите и сенките.

Ще видя красота и приказката в истината,

които няма да ме отдалечават...

 

Ако успея да открия тишината,

която се крие в дълбината на сърцето.

За чийто живот исках да забравя.

Щастлив ще се чувствам навсякъде...

© Антонио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??