4 nov 2008, 23:20

Като в пясъчен часовник 

  Poesía » Filosófica
704 0 8

В пясъчен часовник сякаш живея...

Вакуумно времето изнизва се вяло...

Дали някога все ще успея

от изтеклия край да направя начало?...

© Биляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??