4.11.2008 г., 23:20 ч.

Като в пясъчен часовник 

  Поезия » Философска
703 0 8

В пясъчен часовник сякаш живея...

Вакуумно времето изнизва се вяло...

Дали някога все ще успея

от изтеклия край да направя начало?...

© Биляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??