4 нояб. 2008 г., 23:20

Като в пясъчен часовник 

  Поэзия » Философская
708 0 8

В пясъчен часовник сякаш живея...

Вакуумно времето изнизва се вяло...

Дали някога все ще успея

от изтеклия край да направя начало?...

© Биляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??