Nov 4, 2008, 11:20 PM

Като в пясъчен часовник 

  Poetry » Phylosophy
706 0 8

В пясъчен часовник сякаш живея...

Вакуумно времето изнизва се вяло...

Дали някога все ще успея

от изтеклия край да направя начало?...

© Биляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??