9 abr 2015, 12:14

Като вола 

  Poesía » Filosófica
302 0 0

                КАТО ВОЛА

Човек каквото сътвори,

или за другите направи,

на тази черга ще лежи -

партина своя ще остави.

 

Но  като вола щом зарие,

събира пръстта на гърба си,

това го правиме и ние,

когато яхнеме гнева си!

19.10.2014г.София

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??