КАТО ВОЛА
Човек каквото сътвори,
или за другите направи,
на тази черга ще лежи -
партина своя ще остави.
Но като вола щом зарие,
събира пръстта на гърба си,
това го правиме и ние,
когато яхнеме гнева си!
19.10.2014г.София
© Христо Славов All rights reserved.