29 jul 2008, 9:53

Като врабчета 

  Poesía » De amor
697 0 11
 

Като врабчета

 

Обичахме се с теб

като врабчета.

Свободно.

Дръзко.

И когато падне.

Обичахме се често,

за което

ни считаха почти за богоравни.

 

И все за обич  

ровим в прахоляка,

задъхани до смърт

от преумора. 

Един през друг

надвикваме се, сякаш,

че бяхме най-обикновени хора.

 

За нас отдавна

времето бе спряло.

Кой да му мисли

в летен пек за зима?

Врабчетата

не вярват по начало,

че след доброто,

може зло да има.

 

Врабчетата

безумно се обичат.

Безскрупулно.

Почти до изнемога.

Щастливите

във всичко си приличат,

когато

са щастливци по природа.

....

А зимата...

Тогава, както дойде.

 

 

 

 

 

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??