1 nov 2012, 12:27

Като вятър след буря... 

  Poesía
784 0 24

 

Тази нощ…

 

… дъждът ще си тръгне от мен
ще побъбри в стъклата

с немирния вятър
ще измие на прага ми

всеки рефрен
всяка песен

преляла

по струните

в крясък…

… ще прелее в лозите

към следващо лято –

по косите на друго момиче…

и навярно ще бърше

следите ми плахо
по паважи

от стъпки

пропити…

И ще сгъва до тъмно

думи за после!

 

(… в шепи  дълго студът ще пирува)

а дъждът тази нощ

ще си тръгне от мен…  

като сън...

като вятър след буря...












© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??