Като взрив...
Всеки ред е разчетен. Със код.
Всяка дума
е с няколко
смисъла...
Ту си ти, ту пък аз съм на ход...
Уж да спра...
И все
те дописвам...
Боже, колко куршуми оловни...
Колко гилзи
(пред твойта
врата)...
От обичане тъй съм бетонна...
Като взрив
си ми нужен.
Сега...!
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados