Feb 25, 2009, 7:45 AM

Като взрив 

  Poetry
911 0 37
 

           Като взрив...


Всеки ред е разчетен. Със код.
Всяка дума
е с няколко
смисъла...

Ту си ти, ту пък аз съм на ход...
Уж да спра... 
И все
те дописвам...

Боже, колко куршуми оловни...
Колко гилзи
(пред твойта
врата)...

От обичане тъй съм бетонна...
Като взрив
си ми нужен.
Сега...!

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??