24 jul 2008, 17:39

Като за последно 

  Poesía » De amor
649 0 7

Като за последно

нека видя твоите очи,

като за последно

нека пак потъна в твоите ръце,

като за последно

двама да мълчим,

да оставим да догарят

сърцата, търсещи

да

съгрешим...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??