Jul 24, 2008, 5:39 PM

Като за последно 

  Poetry » Love
650 0 7

Като за последно

нека видя твоите очи,

като за последно

нека пак потъна в твоите ръце,

като за последно

двама да мълчим,

да оставим да догарят

сърцата, търсещи

да

съгрешим...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??