1 feb 2006, 18:39

КАВО Е ДА БЪДЕШ ОБИЧАН 

  Poesía
848 0 5
   "КАВО Е ДА БЪДЕШ ОБИЧАН?
Какво е да даваш любов?"-...
Такива въпроси задавах,
във вече отминалия за мене живот.
  
    Такива въпроси задавах,
без  страх и суета
от евентуална промяна,загуба
или пък...смяна на пролетта.
   
    Сега вече аз не живея този живот.
Не тъна във грижи и кал!
СЕГА ВЕЧЕ ЗНАМ,
ЧЕ В ЖИВОТА Е ВСИКО ЦЕННО И СКЪПО!

     ...Сега вече познавам си пътя,
макар и трънлив да е той!

     Обичам аз и съм обичана, знам.
Обичам цветята небето,
луната,зората...
     Обичам живота си ЦЯЛ!
        
ПОСВЕТЕНО НА ЕДИНСТВЕНОТО БЕЗЦЕННО,КОЕТО Е САМОТО НАЧАЛО И ЗА ЖАЛОСТ ЕДИНСТВЕНИЯ КРАЙ.

© Жеже Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??