Тъмни лица,
топли сърца,
в кожа бодлива и много красива.
Есенен ден.
Слизат пред мен.
Аз ги докосвам с усмивка щастлива.
Нещо у тях
ухае на смях.
Топло е тяхното мъничко тяло.
Как изведнъж
кестенов дъжд
моят следобед обагри изцяло.
© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados