23 окт. 2007 г., 16:51

Кестени 

  Поэзия
737 0 19
                                 

                            Тъмни лица,

                            топли сърца,

                            в кожа бодлива и много красива.

                            Есенен ден.

                            Слизат пред мен.

                            Аз ги докосвам с усмивка щастлива.

                            Нещо у тях

                            ухае на смях.

                            Топло е тяхното мъничко тяло.

                            Как изведнъж

                            кестенов дъжд

                            моят следобед обагри изцяло.

                           

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??