20 sept 2008, 23:12

Кибритена клечка 

  Poesía
536 0 2

С кибритена кечка се палят жертвени клади
и огньове за чевермета
С кибритена клечка се палят стърнища след жътва
и плевня
С кибритена клечка се пали цигара
и угаснал фас за да си дръпнеш два пъти

© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??