20 сент. 2008 г., 23:12

Кибритена клечка 

  Поэзия
531 0 2

С кибритена кечка се палят жертвени клади
и огньове за чевермета
С кибритена клечка се палят стърнища след жътва
и плевня
С кибритена клечка се пали цигара
и угаснал фас за да си дръпнеш два пъти

© Дух на лютеницата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??