Грешните привички
аз ще променя,
с грешните привички
ще се разделя.
Килограми много
все ми се лепят,
килограми много,
много ми тежат.
Тази нощ направих
план за месец-два,
от теглото страшно
да се отърва.
Много се зарадвах,
ще се справя аз,
само малко воля,
тренировки – час.
Радостна, щастлива
полетях навън,
миналото вече
си е само сън.
Бързо си представих,
колко съм добре
и снага изправих –
вече тъй ще е.
Всички се обръщат
да ме поздравят.
Колко съм красива,
нека оценят.
Модните актриси
ряпа да ядат,
само мене гледат,
чуден е светът.
Мило се усмихвам,
вече си личи,
слънцето наднича
в моите очи.
Но не щеш ли – ето,
спира се при мен
някаква позната
с много хубав тен.
–Как си, мила моя,
сякаш ти не си,
много си дебела,
леле, как личи!
Сякаш ме попари
с вреличка вода.
Хубава плесница
тя ми отвъртя.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados