27 jul 2022, 7:05

Кирил Петков: Безсмислено е да се мисли! 

  Poesía » De humor
735 0 0

"Да се мисли е безсмислено, така е!

Аз съм автор на сентенции от първи ранг!

Душата ми за Македония горчиво се кае,

ама откъде акъл като на Кранк*!"

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

*Кранк - много интелигентен герой от анимацията "Костенурките нинджа".

 

https://www.actualno.com/politics/kiril-petkov-shansyt-za-pravitelstvo-e-mnogo-malyk-verojatno-otivame-na-izbori-news_1787437.html

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??