Jul 27, 2022, 7:05 AM

Кирил Петков: Безсмислено е да се мисли! 

  Poetry » Humour
722 0 0

"Да се мисли е безсмислено, така е!

Аз съм автор на сентенции от първи ранг!

Душата ми за Македония горчиво се кае,

ама откъде акъл като на Кранк*!"

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

*Кранк - много интелигентен герой от анимацията "Костенурките нинджа".

 

https://www.actualno.com/politics/kiril-petkov-shansyt-za-pravitelstvo-e-mnogo-malyk-verojatno-otivame-na-izbori-news_1787437.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??