14 jul 2008, 22:33

Kладенец на мечтите 

  Poesía » Otra
708 0 20
 

Отварям кладенецa на мечтите

и плискам се със бистрата вода,

а отражението на звездите

разпръсква пъстроцветна светлина.

 

Неземна нежност кожата ми гали,

сърцето се изпълва с буйна кръв,

сълзи в очите сладко са заспали

от този романтичен допир пръв.

 

Звучи мелодия - магия чудна,

пропита с чудодейна топлина,

душата вечно ще остане будна,

погалена от тази красота.

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??