14.07.2008 г., 22:33 ч.

Kладенец на мечтите 

  Поезия » Друга
715 0 20
 

Отварям кладенецa на мечтите

и плискам се със бистрата вода,

а отражението на звездите

разпръсква пъстроцветна светлина.

 

Неземна нежност кожата ми гали,

сърцето се изпълва с буйна кръв,

сълзи в очите сладко са заспали

от този романтичен допир пръв.

 

Звучи мелодия - магия чудна,

пропита с чудодейна топлина,

душата вечно ще остане будна,

погалена от тази красота.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??