3 jun 2009, 17:21

Клетва 

  Poesía » De amor
615 0 5

Така, както ти мислиш за нея,

така, както аз мисля за теб,

така ти да мислиш за мен!

 

Така, както ти я желаеш,

така, както аз те желая,

така да желаеш ти мен!

 

Така, както боли те за нея,

така, както боли ме за теб,

така да те заболи и за мен!

 

Така, както не можеш без нея,

така, както не мога без теб,

така да не можеш без мен!

© Латинка Къртева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??