3.06.2009 г., 17:21 ч.

Клетва 

  Поезия » Любовна
520 0 5

Така, както ти мислиш за нея,

така, както аз мисля за теб,

така ти да мислиш за мен!

 

Така, както ти я желаеш,

така, както аз те желая,

така да желаеш ти мен!

 

Така, както боли те за нея,

така, както боли ме за теб,

така да те заболи и за мен!

 

Така, както не можеш без нея,

така, както не мога без теб,

така да не можеш без мен!

© Латинка Къртева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??