Така, както ти мислиш за нея,
така, както аз мисля за теб,
така ти да мислиш за мен!
Така, както ти я желаеш,
така, както аз те желая,
така да желаеш ти мен!
Така, както боли те за нея,
така, както боли ме за теб,
така да те заболи и за мен!
Така, както не можеш без нея,
така, както не мога без теб,
така да не можеш без мен!
© Латинка Къртева Все права защищены