12 sept 2023, 20:18

Клетвен ден 

  Poesía » Filosófica
142 1 0

Подавам ти ръка с усмивка,

а ти прошепваш остани.
И зная, че съм днес щастливка,
с широко греещи очи.

 

Потрепва алената рокля
по тялото като вълна,
а слънцето росата стопля 
и плиска златна светлина.

 

Изпращам огненото лято
и стъпките стаили дъх.
Сребро в косите вместо злато, 
изкачва всеки своя връх.

 

Прегръщам пулса на зората,
свидетелка на клетвен ден.
Прегръщам воя на вълната
и тя потъва в моя плен...

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??