16 abr 2011, 10:52

Клетви 

  Poesía » Otra
501 0 4

   В огън горя

   и изгарям.

И клетви изричам,

   не спирам.

Не мога

да мисля.

Не знаеш.

Дъхът ми

в гърлото спира.

Не трябва

да мразя,

наистина.

Но бавно

убиваш

ти всичко.

Не мога

с лъжи

да живея.

Не мога

без теб

и не искам.

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??