В огън горя
и изгарям.
И клетви изричам,
не спирам.
Не мога
да мисля.
Не знаеш.
Дъхът ми
в гърлото спира.
Не трябва
да мразя,
наистина.
Но бавно
убиваш
ти всичко.
Не мога
с лъжи
да живея.
Не мога
без теб
и не искам.
© Jivka Koleva All rights reserved.