2 abr 2017, 17:33

Клошар 

  Poesía » Civil
240 1 0

Понякога искам да съм клошар.
Да не ме ценят, да бъда боклук.
На сърцето си да съм господар.
И ако трябва - ще ям хляб и лук.

 

Ще ровя в кофите, но щастлив.
И няма да ме лъжат всеки ден.
Ще се чувствам истински жив,
когато всички са далеч от мен.

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??