Apr 2, 2017, 5:33 PM

Клошар 

  Poetry » Civilian
234 1 0

Понякога искам да съм клошар.
Да не ме ценят, да бъда боклук.
На сърцето си да съм господар.
И ако трябва - ще ям хляб и лук.

 

Ще ровя в кофите, но щастлив.
И няма да ме лъжат всеки ден.
Ще се чувствам истински жив,
когато всички са далеч от мен.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??