*******************ТИ*****************
.;;;;;;;;;,
;;;' `;;;,
;;;' `;;;
;;; ;;;
ключ сол си ;;; ;;;' в моята душа
`;;;.О ;;;'
`;;;.т ;;;'
`;;'к;;'
,л;;'
ю
,;;;' ,ч;;;;;;;;;;;;;;
****нежност и живтелност в безкрая
;;;;' ;;'а,,, `';;;;;;;;;;
;;;;, ;;ш ;;; ';;;;;;;;;
;;;;;; ' ;;; ';;;;;;;
;;;;;; .;;; ;;;;;;;
по петолинията ;;;; от ;;;;;;' ОБИЧ аз летя
;;;;;;, ;;;; .;;;;;'
`;;;;;;, ;;;; ,;;;;;'
`;;;;;;;,,,,,,,,,, ;;;; ;;;'
`;;;;;;;;;;;;;;; ;;;; '
''''''''''''' ;;;.
И всяка нота.;;;ме`;;;. изпълва със омая !
;;;; ' ;;;;
;;;;,,,..,;;;;;
`;;;;;;;;;;;;;'
`;;;;;;;;;'
© Nastimir Todos los derechos reservados