15 дек. 2007 г., 22:39

ключ СОЛ във моята душа 

  Поэзия » Любовная
1314 0 4
  

*******************ТИ*****************

                        .;;;;;;;;;,

                       ;;;'    `;;;,

                      ;;;'      `;;;

                      ;;;        ;;;

 ключ сол  си ;;;      ;;;' в моята душа

                      `;;;.О  ;;;'

                       `;;;.т ;;;'

                        `;;'к;;'

                           ,л;;'                                    

                            ю

                   ,;;;'    ,ч;;;;;;;;;;;;;;

****нежност и живтелност  в безкрая                

               ;;;;'     ;;'а,,,   `';;;;;;;;;;          

              ;;;;,      ;;ш ;;;     ';;;;;;;;;

             ;;;;;;       '    ;;;      ';;;;;;;        

             ;;;;;;            .;;;      ;;;;;;;      

   по петолинията   ;;;; от ;;;;;;' ОБИЧ аз летя

              ;;;;;;,            ;;;;   .;;;;;'

               `;;;;;;,           ;;;; ,;;;;;'

                `;;;;;;;,,,,,,,,,, ;;;; ;;;'

                   `;;;;;;;;;;;;;;; ;;;; '       

                       ''''''''''''' ;;;.         

   И всяка нота.;;;ме`;;;.  изпълва със омая ! 

                           ;;;; '     ;;;;

                           ;;;;,,,..,;;;;;

                           `;;;;;;;;;;;;;'

                             `;;;;;;;;;'

 

© Nastimir Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??