19 jun 2014, 10:30

Ключ за живот 

  Poesía » Filosófica
429 0 7

Изгубих си ключа.  И нямам път.

Или пък имам някъде.  Къде е?!

Не ми е тихо.  Думите кънтят.

От екота им всичко в мен немее.

Посоката е ясна.  Но дали

посока нова аз не изнамерих,

потъвайки във блатните води

във танц със демоните тъмнопери.

И питам се дали  да се спася.

Или да се погубя. Еднозначно.

Началото е край в окръжността.

Умирането – раждане,  накратко.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??