19 may 2009, 11:18

Ключ за сърцето 

  Poesía » De amor
632 0 2

Ключ за сърцето намерил,

всеки ден ми се случваш.

Палиш червени огньове,

буйно гориш и със сила.

 

 

Раждат се в мен ярки звезди

и прегръщат твоето синьо.

От любов ми спира дъха,

щастлива, губя се в тази магия.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??