Ключ за сърцето намерил,
всеки ден ми се случваш.
Палиш червени огньове,
буйно гориш и със сила.
Раждат се в мен ярки звезди
и прегръщат твоето синьо.
От любов ми спира дъха,
щастлива, губя се в тази магия.
© Здравка Бонева All rights reserved.