Не искам ключ от твоята врата,
за мен остана винаги открита,
но хубаво е пак, че спомена,
прекрасно е все пак, че ме попита.
Сърцето ти, което ме плени,
сърцето ти аз искам да получа,
и мисъл чакам да ме осени,
къде за него да намеря ключа?
© Рот Кив Todos los derechos reservados