Feb 9, 2010, 2:47 PM

Ключ за сърцето 

  Poetry » Love
721 0 1

Не искам ключ от твоята врата,

за мен остана винаги открита,

но хубаво е пак, че спомена,

прекрасно е все пак, че ме попита.

 

Сърцето ти, което ме плени,

сърцето ти аз искам да получа,

и мисъл чакам да ме осени,

къде за него да намеря ключа? 

 

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??